Tradisjonsmat
Karbonadesmørbrød
100g grov karbonade. Nykoka ertestuing. Skikkelig bruna løk på hjemmebakt grovt brød.
Saltkjøtt
Saltkjøtt, hjemmelaget grov pølse, kokte poteter og kålrotstappe. Vi bruker svinekjøtt fra Meråker slakteri, kjøttet saltes. God farse blir til smakfulle kjøttpølser og stapa lages som hos min mormor Mathilde. Norsk tradisjonsmat på sitt beste.
Saltlapskaus
Salt svineskank kokes for å få god kraft, vi tilsetter lokale poteter og grønnsaker. Byggryn eller guleerter det er valgfritt!
Lapskaus
I bunnen lager vi bruning til saus. Ingrediensene er nøye utvalgt sammen med lokale poteter og grønnsaker
Klubb og duppe med flesk
Lokale økologiske poteter er hovedingrediens, vi tilsetter byggmel og hvetemel til perfekt konsistens. Gode klubber kokes og serveres med rik duppe med sprøstekt bacon.
Rømmegrøt laget av Røsos rømme
Trenger ingen ekstra kommentar 🙂
Helstekt svinenakke
Serveres med skogsoppsaus, ovnsbakte rotgrønnsaker og fløtepotet.
Send forespørsel